La importància de les finestres VELUX per a descansar bé

Per a portar un estil de vida saludable és imprescindible descansar correctament. Podem pensar que això s’aconsegueix amb foscor i un llit còmode, però des de Materials Font volem explicar-vos altres aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de confeccionar un dormitori. Les finestres VELUX són la millor opció.

Llum natural i ventilació

No sols la foscor és important a l’hora d’agafar el son, la llum també té una forta influència en el nostre cicle nocturn. I és que la llum solar a la qual ens exposem durant el dia equilibra els nostres ritmes circadiaris, que són els que regulen el somni i la vigília. Això és el que ens fa descansar millor. Des de Materials Font us recomanem instal·lar una finestra de teulada, perquè és una forma que entre llum en el dormitori sense sacrificar la privacitat. A més, també permet la ventilació per a tenir l’aire net i ben oxigenat.

En les nostres instal·lacions trobaràs una àmplia varietat de productes de VELUX de la més alta qualitat. No sols finestres, també comptem amb solucions per a enfosquir l’habitació quan sigui necessari. I és que és tan senzill com instal·lar persianes o una cortina opaca. Aquesta és la solució ideal per a ajustar la llum que entra en el dormitori i enfosquir-la quan sigui necessari.

Per què instal·lar una finestra de teulada

–          Crea un ambient més bonic. La llum que entra per les finestres de teulada produeix menys ombres que la llum artificial. Això fa que els colors destaquin.

–          En estar col·locades a la part alta del sostre, deixen passar la llum i et permeten ventilar al mateix temps que mantens la privacitat del seu dormitori.

En definitiva, si vols renovar el teu dormitori en l’àtic et recomanem que incloguis una finestra de teulada. Tenir un espai 100% saludable per a dormir, relaxar-te i passar temps de qualitat és més fàcil del que penses. Davant qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari. T’esperem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish