Claus perquè el bany de cortesia resulti acollidor

Solen ser els espais més petits de la casa, però no per això menys importants. Parlem del lavabo o bany de cortesia, que generalment solen comptar amb un lavabo i un vàter. Solen ser espais als quals no es presta atenció, però des de Materials Font volem donar-te uns consells perquè no et resulti difícil atendre bé aquest espai.

I és que un dels nostres proveïdors, Duravit, s’ha proposat crear banys de cortesia que siguin molt acollidors.

La importància dels accessoris

L’ús primordial dels banys de cortesia li´l solen donar les persones que visiten la nostra llar i aquest és el motiu principal perquè hàgim de pensar en aquells detalls que ens fan ser uns bons amfitrions. Dispensadors de sabó o tovallolers, tot és poc per a ser hospitalaris.

Estètica

El nombre de metres quadrats no està renyit amb l’estètica. Pensar en una ceràmica que combini amb els mobles o decantar-se per tons clars i triar, a més, taulells de gran format pot ser l’opció perfecta per confeccionar el bany de cortesia.

Fàcil de netejar

Pensar en la facilitat de neteja sempre està bé, però cobra una especial rellevància quan aquest habitacle volem que estigui sempre lluent. Per això, Duravit ofereix totes les seves peces de ceràmica amb la imprimación WonderGliss de fàcil neteja.

Tingues en compte l’espai disponible

Depenent de l’espai amb el qual es compti es poden optar per diferents versions de lavabo. Per aquesta raó, dins de l’ampli repertori de Duravit podem trobar des d’un senzill rentamans, a un lavabo encastat amb moble, i fins i tot  un lavabo sobre encimera amb la corresponent encimera en diferents versions i mesures.

T’agradaria reformar el teu bany de cortesia? Nosaltres t’ajudem a trobar els elements que encaixin amb la teva llar. Converteix-te en el millor amfitrió!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish