Tendències en banys per al 2022

L’èxit està en els petits detalls. Hi ha elements d’un bany que a vegades oblidem o no els donem la importància que mereixen, bé sigui perquè són petits o perquè no els usem molt sovint. És el que ocorre amb l’aixeteria. Són els petits detalls, com l’aixeta o els accessoris, els que marquen la diferència i determinen l’estil dels nostres banys.

Des de Materials Font volem parlar-vos de les tendències en bany que han triomfat en 2021 i que es mantenen per al 2022.

          Senzillesa

Aconseguir un bany senzill però acollidor és la clau. I és que, encara que “menys és més” no podem caure en decoracions fredes i sense personalitat. Si bé és cert que el minimalisme ens ajuda a desfer-nos de tot allò que no necessitem, també pot repercutir a tenir un bany fat o sense personalitat.

És per això que és molt important comptar amb una aixeteria estètica que, encara que sigui senzilla i minimalista, no sigui avorrida. Només així aconseguiràs seguir les tendències en bany.

•          Sostenibilitat / naturalitat

Gràcies als avanços tecnològics, avui dia podem comptar amb aixeteria intel·ligent que ens permet estalviar aigua. És per això que les tendències també inclouen comptar amb maneres de consum sostenibles i eficients.

          Aixeteria exempta o encastada a la paret

Si hi ha una tendència que guanya amb diferència en els banys és l’ús d’aixeteries encastades. Ningú es resisteix a la seva bellesa atemporal i a la seva versatilitat: combinen amb qualsevol estil decoratiu, ja sigui el rústic, minimalista, nòrdic, glamurós o industrial. Un altre avantatge és que es guanya superfície de lavabo i es facilita la seva neteja. I a més aporten un toc modern, depurat i luxós.

D’altra banda, l’aixeteria exempta està a l’ordre del dia, com ho estan les banyeres d’aquest mateix tipus. Consulta les nostres marques.

•          Decoració clara i relaxada

Crear un bany relaxant ens permet gaudir de la nostra llar i sentir-nos reconnectats amb nosaltres mateixos. D’aquí sorgeix la necessitat de decorar els nostres banys a l’estil d’un spa, usant colors clars, però millor en les seves versions més càlides. I tenir en compte tots els nostres sentits quan dissenyem el nostre bany: la il·luminació indirecta, els materials (de màxima qualitat) i, per descomptat, una aixeteria termostàtica on puguem regular la temperatura a la perfecció. A Materials Font ens agrada estar actualitzats i oferir als nostres clients les últimes tendències en bany. Si tens qualsevol consulta, pots contactar amb nosaltres en la nostra pàgina.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish