Adhesiu per a manualitats

A Materials Font comptem amb una àmplia secció de ferreteria en la qual podràs trobar coles de les millors marques. Avui volem parlar-vos del adhesiu per a manualitats líder en el seu sector. Es tracta de l’adhesiu de muntatge de Ceys i gràcies a ell podràs pegar una àmplia varietat de materials.

Característiques d’una bon adhesiu per a manualitats

El primer que hem de tenir en compte és que necessites una cola que sigui eficaç i versàtil. D’aquesta manera, podràs aprofitar el mateix producte per a pegar diferents textures i materials.

A més, també hem de pensar en les condicions en les quals voldrem pegar. Interior? Exterior? Resistint a la humitat i la intempèrie? Amb Ceys Montack, l’adhesiu que serveix per a tot, podràs pegar diferents textures d’una mateixa manualitat amb el mateix producte.

Alguns exemples

Avui us volem explicar com fer un penjador de claus fàcilment. Té una durada de 40 minuts aproximadament i una dificultat mitjana.

Per a aquesta manualitat necessitaràs: l‘adhesiu de muntatge que t’hem recomanat, fusta, pintura acrílica, cinta de carrosser, pinzell, serra, tac d’escata, ahembrillas, esquadra i un flexòmetre.

Una vegada tinguis tots els passos preparats, a mesurar! Amb ajuda de l’esquadra, traça les línies en llapis sobre la fusta per a definir les peces. Hauràs de dibuixar 2 rectangles de fusta, una peça en forma de casa, una altra en forma d’una casa més petita i dos separadors. Una vegada traçades aquestes marques, curta les peces amb una serra i escata-les per a polir el tall. Per a crear la base del penjador de rentis cal pegar els dos rectangles de fusta amb la cola per a manualitats de Ceys.

A continuació, uneix les dues peces en forma de casa amb els dos separadors. Després pega la base i decora al teu gust. En la nostra secció de ferreteria trobaràs pintura i pinzells per a treure a relluir tota la teva creativitat. Els últims passos són molt senzills, només has de col·locar les hembrillas i caragolar-les. Per a pegar-ho a la paret pots emprar la cola de Ceys.

Per a més informació i idees, no dubtis a visitar les nostres instal·lacions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish