Consells per a la impermeabilització de piscines

En unes setmanes arriba l’estiu i, amb ell, tornem a gaudir de les piscines. Si ets dels que compten amb una, t’interessarà saber com realitzar una correcta impermeabilització.

Les piscines estan contínuament exposades a la humitat, això les fa estar en perill que l’estructura sofreixi danys greus amb el pas del temps.

Evita les fugides d’aigua

Les fugides d’aigua en les piscines són un maldecap. Per això és millor prevenir que curar. Per a això és imprescindible realitzar una impermeabilització correcta de la piscina, ja sigui en el moment de la construcció o sobre la instal·lació d’aigua.

Avantatges de làmines per a la impermeabilització

Amb les làmines impermeabilizants:

–          No és necessari realitzar una reforma, com demolir la superfície

–          Evita totes les filtracions

–          S’aconsegueix un gruix mínim

–          Gràcies a la seva instal·lació ràpida, reduiràs temps i costos. No necessita maquinària exclusiva ni personal especialitzat

No obstant això, cal destacar que impermeabilitzar una piscina és una acció integral. I és que per a realitzar la impermeabilització, primer hem de tenir en compte diversos factors.

1.         En primer lloc, el tractament de juntes mitjançant massilles de poliuretà o mitjançant perfils hidroexpansius.

2.         Les unions muro-llosa o muro-mur han d’arrodonir-se per a permetre la continuïtat de la membrana impermeable i facilitar la neteja.

3.         És possible que trobem la necessitat de reparar el formigó i en aquest cas hem d’aplicar morters adequats.

4.         Els elements passants són punts susceptibles de presentar filtracions. El seu tractament amb massilla de poliuretà ajuda a millorar la impermeabilització de la zona.

5.         En les piscines desbordants, la impermeabilització haurà d’anar contínua per sota del canaló.

La nostra recomanació

A Materials Font treballem amb marques de referència en el sector, com Chova. El seu Chovastar Piscines és un impermeabilizant per a piscina a base de resines de clorocautxú de perfecte ancoratge i elevada transpiració.

Troba-ho en les nostres instal·lacions o contacta amb nosaltres per a obtenir més sobre aquest producte d’impermeabilització.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CatalanSpanish