Noticias

ferretería en les franqueses del valles

Ferretería en Les Franqueses del Vallés: Productos y marcas

Consejos para un hogar sostenible

Aïlla tèrmicament de manera correcta la teva llar

La cocina: un espacio versátil

Sistema d'aïllament tèrmic exterior

El SATE ( Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior) va néixer com a recurs per la rehabilitació  de façanes, aportant una millora energètica. Aquest sistema es va originar al centre d’Europa al voltant del 1940 com a solució per protegir-se del fred i com estalvi energètic

L’èxit està en els petits detalls. Hi ha elements d’un bany que a vegades oblidem o no els donem la importància que mereixen, bé sigui perquè són petits o perquè no els usem molt sovint. És el que ocorre amb l’aixeteria. Són els petits detalls, com l’aixeta o els accessoris, els que marquen la diferència i determinen l’estil dels nostres banys.

És inevitable que, amb el pas del temps, les juntes del nostre bany s’ennegreixin. Donant-li així al nostre espai un aspecte descurat i brut. Pot ser que el vegem com una cosa complicada o molt pesada. No obstant això, té una dificultat baixa i es pot realitzar en una hora.

El bany i la cuina són els espais que més es reformen. A Materials Font comptem amb anys d’experiència, per això volem donar-vos uns consells perquè no cometis aquests errors si reformaràs el teu bany.

Aquesta tardor i hivern més que mai cal tenir en compte les bones pràctiques per a aïllar correctament una casa. I és que amb un aïllament realitzat correctament aconseguiràs una major eficiència energètica, amb tots els avantatges que això suposa.

Són els espais més petits de la casa, però no per això menys importants. Parlem dels lavabos o banys de cortesia, que generalment solen comptar amb un lavabo i un vàter. Solen ser espais als quals no es presta atenció, però des de Materials Font volem donar-te uns consells perquè no et resulti difícil atendre bé aquest espai.

Per a portar un estil de vida saludable és imprescindible descansar correctament. Podem pensar que això s’aconsegueix amb foscor i un llit còmode, però des de Materials Font volem explicar-vos altres aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de confeccionar un dormitori.

És important que el nostre entorn sigui ergonòmic, ja que de no ser així pot produir-nos dolors musculars i lesions. La cuina és una estada que, si gaudeixes cuinant, implica passar bastant temps en ella realitzant activitats manuals.

Los tiempos evolucionan y la década de los años 20 ha traído grandes cambios a nuestra sociedad. Estas variaciones en nuestro modo de vida han repercutido en los espacios en los que vivimos y trabajamos.

Si estás pensando en darle un cambio a tus zonas exteriores y quieres ganar en comodidad y estética, tenemos la solución perfecta para ti. Desde Materials Font os queremos dar unos consejos para saber qué pavimento elegir.

La cocina es una de las estancias claves en una vivienda.  En Materials Soler somos conscientes de ello y por eso contamos con marcas de referencia en la fabricación de cocinas. Porque para tomar una decisión tan importante hay que estar seguro y contar con marcas de confianza.

CatalanSpanish